Onze zalm

Typical Values Per 100G:

Energy..........................................829 kj

Protein...........................................20.1g

Carbohydrate..................................0.8g

Fat...................................................12.8g

of which saturates............................5.5g

of which Omega-3...........................2.5g

Fibre...............................................2.3g

Sodium.........................................0.3gWaarom Kaal's gerookte zalm

De gerookte zalm uit onze hout gestookte rookkamer kunt u met een gerust hart ambachtelijk noemen. De zalm is ‘koud’ gerookt en vooraf ingelegd met verse kruiden en andere ingrediënten. Dit resulteert in een betere kwaliteit en een fijnere smaak. Het zaagsel, ook wel mot genoemd, is gekeurd en samengesteld uit verschillende exclusief geselecteerde houtsoorten.

 

Kaal' s gerookte zalm kan het kwaliteitskeurmerk ambachtelijk met verve dragen. De zalm wordt op de originele en traditionele manier ingelegd en gerookt. Het is een product dat veel aandacht en liefde in zich heeft; elk exemplaar is uniek doordat wij individuele aandacht schenken aan het gehele proces.

 

Het verschil met andere aanbieders is dat wij het ambacht niet doorberekenen in de prijs. De noeste arbeid komt terug in de natuurlijke en milde smaak van Kaal’s gerookte zalm.

 

Kaal's gerookte zalm is een zeer gezond voedingsproduct en zelfs uitstekend voor de goede gezondheid van het hart en de bloedvaten. Gerookte zalm is een prima leverancier van meervoudig onverzadigde vetzuren en van omega drie vetzuren. Gerookte zalm voert ook mineralen aan en dan hoofdzakelijk calcium en natrium. Tot besluit zorgt dit product voor een gezonde dosis protiden: tot wel 20 g per 100 g product. Het caloriegehalte van dit visproduct verschilt tussen 180 kcal en 260 kcal voor 100 g afgewerkt product.

 

Allergy Information:

Contains: Saumon, Salt, Sugar, Herbs, precious woodsmoke